Kastanievang Maskinstation
- service og kvalitet

John Toftgaard Pedersen, uddannet landmand, etablerede sig den 15. marts 1970 med Kastanievang Maskinstation fra familiens landejendom i Hennebjerg.

Det startede småt med en enkelt traktor og udkørsel med ammoniak for foderstoffet i Nørre Nebel samt halmpresning for landmænd.
Og så har det ellers udviklet sig stille og roligt - i takt med den service og kvalitet Kastanievang Maskinstation altid yder.

I 1971 blev den første New Holland mejetærsker indkøbt. Så fulgte roeoptagere, græssnittere og meget andet. Erhvervelsen af materiellet steg i takt med den gensidige tillid mellem kunder og Kastanievang Maskinstation.

"Det udviklede sig bare stille og roligt fra den første traktor på 70 hestes kræfter og til ti Ford traktorer med en styrke på op til 350 heste. Da vi startede i 1970 pressede vi små baller, men det har udviklet sig meget. I 1982 pressede vi rundballer og i 1984 store baller.
Vi har i dag en maskinpark, hvor vi kan tilbyde alt arbejde indenfor landbrug", siger John T. Pedersen, som har fem faste medarbejdere ansat. I høsttiden er der op til 12 medarbejdere beskæftiget.

Kastanievang Maskinstation lejer også maskiner ud.
Det drejer sig mest om materiel, som de fleste problemfrit håndterer.


John T. Pedersen